Nieuwe producten: wandlamp DANTE2 XL en plafondlamp ORAN

Wandlamp DANTE XL

Vanwege het grote succes van de wandlamp Dante introduceren wij nu de wandlamp Dante XL! Deze grotere uitvoering dekt de wandcontactdoos volledig af. De WL DANTE2 XL is een rechthoekige wandlamp, geschikt voor twee GU10 lichtbronnen. Doordat de lichtbronnen dieper in het armatuur zitten wordt er een zeer strakke lichtbundel gecreëerd. Wij hebben dit model toegevoegd aan onze collectie in de volgende kleuren: licht brons, mat goud, zwart/goud, zwart en wit. En per direct uit voorraad leverbaar! Klik op de volgende link voor meer details. 

 

Plafondlamp ORAN

Ook willen we graag het volgende nieuwe model onder de aandacht brengen: PL ORAN. Vanwege de grote vraag naar een ronde opbouwspot voor buiten hebben wij de plafondlamp Oran laten produceren. Geïnspireerd door onze bestseller de PL ORLANDO, hebben wij deze laten ontwerpen met dezelfde kwaliteit waar we om bekend staan. De PL ORAN is voorzien van geïntegreerde LED verlichting en heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat deze geschikt is voor buitengebruik, maar uiteraard ook zeer geschikt voor de badkamer. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en ook direct uit voorraad leverbaar. Klik op de volgende link voor meer details. 

Via de volgende link kun je de product foto’s en productbladen downloaden:

Download link product foto’s

Neem contact op voor informatie